Uncategorized

“Blind getrouwd” een succes!

Het laatste showbizz nieuws is voor veel mensen om van te smullen. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar wat er gebeurt met relaties van bekende personen. Vaak gaan bekende personen een relatie aan met elkaar, alleen verlopen die relaties vaak niet zo soepel. Dit komt mede door de media die er veel aandacht aan besteed en dat heeft vaak effect op een relatie. Veel showbizz koppels redden het niet om de relatie in stand te houden en gaan vervolgens weer uit elkaar. Nieuwe relaties, gebroken relaties, huwelijken en scheidingen blijven voor veel mensen aantrekkelijk om bij te houden.

Wat tegenwoordig erg in de smaak valt, is het televisie programma “blind getrouwd”. Dit is een televisie programma dat in korte tijd heel populair is geworden en voor stijgende kijkcijfers heeft zorgt. Het concept is dat er een grote groep vrijgezellen personen zijn aangemeld voor het programma. Deze personen geven hun eigenschappen, sterke en zwakke punten op, maar ook hun hobby’s en interesses. Nadat een groot aantal zich heeft aangemeld, gaan experts aan de slag om aan de hand van de opgegeven informatie een match te vinden. Er word gekeken welke interesses en eisen op elkaar aansluiten om zo een zo goed mogelijke match te realiseren. Dan worden er 2 personen aan elkaar gekoppeld die de mogelijkheid krijgen om met elkaar te trouwen en elkaar pas zullen zien op de trouwerij zelf. De eerste indruk is voor beide personen dus veelzeggend, omdat zij nog wel de keuze hebben om het “Ja-woord” wel of niet te zeggen. Mocht een van de twee er echt een slecht gevoel bij hebben dan kan het trouwen toch nog uitblijven, maar de meeste koppels kiezen er toch voor om het avontuur aan te gaan door te trouwen.

Vanaf dat moment pas zal moeten blijken of het inderdaad een goed match is en of het huwelijk stand houdt. Het echtpaar zal dus op de voet gevolgd worden door fans en nieuwssites of apps.

Instagram